Der er mange fordele ved at tegne en serviceaftale hos KloakKompagniet. Du kan føle dig tryg, når  dine kloakker bliver vedligeholdt og regelmæssigt efterset.

En serviceaftale hos Kloakkompagniet fungerer lidt ligesom en udvidet vejhjælp til din bil. Dine kloakker/tanke efterses, tømmes og spules i et fast interval, som du sammen med KloakKompagniet udarbejder en plan for.

Skulle du aligevel få problemer med dit anlæg, i forbindelse med f.eks. oversvømmelse eller pludselig tilstopning, sender vi hurtigt assistance ud til dig.

Førstehjælp.

Du får hurtig hjælp hvis afløb/kloak stopper til og ikke udleder vandet korrekt. Du kan normalt forvente hjælp inden for 2 timer - døgnet rundt. Er problemet ikke akut, vil KloakKompagniet sørger for at dit problem afhjælpes næste dag inden for normal arbejdstid.

Sunde kloakker

Du får med faste intervaller udført inspektion af dine kloakker, tanke eller fang. KloakKompagniet tilser dine anlæg og rapportere evt. problemer.

Forbyg problemerne

Vedligeholdelse er altid bedre en reparation - evt. driftsproblemer tages i opløbet, inden de udvikler sig til dyre skader.

Tegn en serviceaftale

En serviceaftale med KloakKompagniet kan tegnes af både private og erhverv - herunder ejer/andelsforeninger og større udlejningsselskaber.

En serviceaftale kan startes op når som helst og indledes med en grundig inspektion af de områder, der ønskes vedligeholdt. Efter inspektionen vil KloakKompagniet udforme et oplæg til en serviceaftale, som vi sammen gennemgår og bliver enige om. 

Første hovedeftersyn

Det første hovedeftersyn vil blive udført inden for de første 2 måneder efter, at aftalen er trådt i kraft. KloakKompagniet vil i god tid kontakte dig direkte for at aftale et tidspunkt. 

Bestil en aftale om Serviceaftale her

eller kontakt vores serviceafdeling på telefon 51 333 000.