Det danske vejr er ...

 

Det sker desværre mere og mere hyppigt at mørke skyer sender vand ned i mængder vores kloak ikke kan sluge. Dette resulterer i oversvømmelser - især i kældre og lavtliggende bebyggelse.  

KloakKompagniet har 24 timers udrykning i forbindelse med oversvømmelse. Vi har pumpeudstyr til opsugning af store vandmængder, f.eks. ved en oversvømmet kælder. Ved mindre skader kan vi oftest nøjes med vandstøvsugere og affugtere til den efterfølgende udtørring af lokalet.

Hvad gør jeg ved oversvømmelse?

Du kan kontakte KloakKompagniet 24 timer i døgnet. Du vil blive mødt af en medarbejder, der efter din beskrivelse af skaden hurtigt kan vurdere hvilken type assistance du har brug for. Herefter sender vi et hold ud til dig, som bliver på stedet indtil vandet er under kontrol. 

Vi tilbyder naturligvis ligeledes at opstille affugtere efter fjernelse af vand, således at det sikres at evt. fugtskader begrænses. KloakKompagniet sørger for at du modtager den korrekte dokumentation i forbindelse med anmeldelse af skaden til dit forsikringsselskab. 

Oversvømmelse sker både i det private hjem og hos erhverv - KloakKompagniet servicerer både privat og erhverv ved oversvømmelse.